Danmarks mest populære forlystelsesparker

Sponsoreret indhold

En liste over de mest besøgte forlystelsesparker i Danmark

Her er en liste over de mest besøge forlystelsesparker i Danmark, baseret på officielle tal fra Danmarks Statistik.

  1. Tivoli, København
  2. Bakken – Dyrehavsbakken, Klampenborg
  3. LEGOland, Billund
  4. Djurs Sommerland, Nimtofte
  5. Fårup Sommerland, Blokhus
  6. Tivoli Friheden, Aarhus
  7. BonBon-land, Holmegaard
  8. Sommerland Sjælland, Højby

De mest besøgte forlystelsesparker er ikke overraskende meget børne- og familievenlige.

Tivoli i København runder snart 5 millioner besøgende om året. Imponerende tal. Et besøgstal som er stigende, modsat flere andre attraktioner i Danmark. Tivoli i København er også en stor magnet for udlandske turister og er en god ambassadør for Danmark i det stor udland. Omend en halvdyr attraktion, så har de formået, at skabe et super hyggeligt og magisk univers.

LEGOland er også populær

I Jylland er det LEGOland, som trækker de største besøgtal. LEGOklodserne fra Billund er super populære verden rundt. Alle børn kender dem efterhånden. Og med det LEGO House på kortet, så trækker Billund formentlig en hel del flere besøgende de kommende år.

Du kan læse mere om LEGO House her. Det bliver et sted, hvor du kan eksperimenter, lege og lære med 25.000 LEGOklodser. Og det gælder både voksne og børn.

Man må sige, at efter LEGOs store nedtur, hvor de var det at gå konkurs, så har du fået vendt skuden og fundet tilbage til som virkelig betyder noget – LEGOklodsen. Og det er vi mange som er virkeligt glade for.

lego house billund

LEGOland er også en af de lidt dyre attraktioner og man kommer hurtigt af med et par tusind kroner for en god dag med familien. Men der er hjælp at hente. En side som hedder Gode-Tips har nemlig lavet en kæmpe oversigt over mulige rabatter. Der er nemlig et hav af fine rabatter at finde året rundt.

Du kan se alle de indsamlede rabatter her – og de er selvfølgelig helt gratis for dig at tage.

Moesgaard museum i Aarhus

Moesgaard Museum aarhus tag

Moesgaard i Aarhus er en af højdespringer i disse år. De har virkelig været innovative og har arbejdet hårdt for, at skaffe flere besøgende ved at være synlige, attraktive og med masser af spændende tiltag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *