Danmark er kendt for sine øl

Sponsoreret indhold

…men danskere er også kendt for drikke lidt for meget nogen gange. Heldigvis er det som regel fordi vi vil hygge os og feste. Så vi kan rigtig godt lide, at spille ølspil, hvor der både er hygge, spil og druk over det. Men vi elsker også gadgets af forskellige arter.

beer belt med seks holdere i brug - oelbaelte

Og bare lige for at slå det fast, så snakker vi om et decideret ølbælte her – og ikke et område som du kender whiskeybæltet (Nordsjælland). Men hvis du kunne har interesse i det, så er ølbæltet (rent geografisk) det område, der er dækket af lande i Europa, hvor øl er historisk den mest populære alkoholholdige drikkevare. Ølbæltet ligger sydvest for vodka-bæltet og nordøst for vinbæltet.

Fra 2012 omfatter ølbæltet Belgien, Irland, Det Forenede Kongerige, Nederlandene, Danmark, Tyskland, nogle dele af Østrig, Luxembourg, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Slovenien, Det Russiske Centralforbund, Det nordlige og østlige -speaking) kantoner i Schweiz og de franske regioner Alsace, Lorraine, Nord-Pas-de-Calais og departementet Ardennerne. Der er en del af overlapning i disse franske regioner såvel som i det sydvestlige Tyskland og dele af Østrig på grund af det betydelige forbrug og dyrkning af vin der, og Polen er også en del af vodka-bæltet.

beer belt med seks holdere - oelbaelte kasse med beer belt - oelbaelte

Tilbage til det sjove ølbælte

Tilsyneladende er personlige ølleveringssystemer også underlagt den evolutionære proces. For det første var der en “stadion cup”, en overdimensioneret enkelt-servering af øl med tilbøjelighed til spild og andre nærliggende traumer. Det næste logiske trin var udviklingen af ​​ølhjelmen. Denne enhed giver brugeren mulighed for at vedhæfte to dåser øl på begge sider af hjelmen og nippe indholdet gennem et sugerør. Dog var dens kapacitet stadig begrænset til “kun” to dåser øl.

TIP: Find de største, bedste og sjoveste store badedyr hos Vandleg.dk

Ølbæltet er en evolution af ølhatten

Den nyeste løsning på “ølholdningsdilemmaet”. En lille fin gadget kendt som et ølbælte eller et humlehulster. Et ølbælte består af seks plastikbeholdere. Ølbæltet kan holde både dåser eller flaskeøl. Et humlehulster kan også smækkes rundt om bærerens skulder for en anden effekt. Nogle serverer fra en bar og vil kunne betjene kunder med øl trukket direkte fra ølbæltet eller humlehylsteret. Bær ølbæltet som en mexikansk cowboy – to sæt rundt om livet og to sæt rundt om skulderne og du vil være dagens vigtigste og mest cool mand.

Ølbæltet er en ideel løsning til de fleste fester, da det giver begge hænder fri til andre aktiviteter. De tomme dåser eller flasker kan placeres tilbage i ølbæltet for nem bortskaffelse eller genbrug.

Selv om man betragter det som en nyhed eller gag-gag-gave, så kan et ølbælte ofte købes hos større drikkevareforretninger eller via online specialbutikker. Nogle kan også tilpasses med ølfirmaets logo eller et sportsholds officielle farver. Et standard ølbælte sælges normalt til 100 kr.

Selvfølgelig kunne et ølbælte også bruges til andre ting. Bæltet vil også kunne holde andre dåser eller sodavand under f.eks. en familie picnic, eller en vandretur eller klatrer kunne gemme flaskevand eller energidrikke på en mere tilgængelig placering end en rygsæk.

Har du brug for, at kende reglerne til Beer Pong. Her er alt du skal vide om Beer Pong?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *